Presentació del llibre de poemes ‘Estacions de trànsit’, de Núria López

Ahir es va presentar a la Biblioteca Ilturo de Cabrera de Mar el llibre de poemes Estacions de trànsit, de Núria López Garcia.

L’escriptora Sílvia Tarragó, encarregada de la presentació,  va encetar l’acte amb referències al pròleg del poemari, escrit pel conegut poeta Màrius Sampere, on explica la seva relació amb López en els seus inicis com a escriptora.

Tarragó va destacar el reconeixement que va tenir Estacions de trànsit quan va ser publicat per primer cop, l’any 1992, i va posar de manifest la seva vigència tant per l’estil com pel contingut. També va remarcar l’encert que suposa tancar el llibre amb uns versos inèdits que afegeixen profunditat i sensualitat als poemes.

En la seva intervenció, Núria López va explicar als assistents la seva experiència en el moment d’escriure el poemari. De forma amena i col·loquial, va reviure el temps i els sentiments que van propiciar el naixement del llibre. Abans de finalitzar l’acte, López va fer una lectura de cinc poemes oferint així un petit tast del llibre als assistens.

  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: