SEGONA TROBADA DE POETES DEL MARESME A ALELLA

El Centre Cultural Can Lleonart acollirà el proper 2 d’abril a les 18 h la 2a Trobada de poetes del Maresme a Alella, una iniciativa que mostra en format de festival de poesia en directe una panoràmica d’algunes veus poètiques destacades de la comarca.

Can Lleonart

Aquesta proposta literària va iniciar-se el passat 2010 i s’inclou dins el cicle d’activitats Espais de Poesia que realitza l’Ajuntament d’Alella. L’èxit de l’anterior edició ha animat als organitzadors a continuar apropant al públic la poesia feta al nostre territori.

Enguany els poetes participants són Laura Dalmau (El Masnou), Eduard Miró (Alella), Guillem Vallejo (El Masnou), Albert Calls (Cabrera de Mar), Anna Maluquer (Cabrera de Mar) i Jordi Bilbeny (Arenys de Mar). La presentació de l’acte anirà a càrrec de Sílvia Tarragó.

Es tracta de cinc escriptors d’estils molt diferents als que uneix la ubicació en un territori on la natura s’enfronta a la proximitat de la ciutat. Un espai situat entre el mar i les muntanyes. Cinc poetes que, a més, tenen en comú una mateixa voluntat de difondre la poesia.

Laura Dalmau desde 2006  la divulga des  del seu bloc És l’hora d’hissar els somnisAnna Maluquer es defineix com a ‘Corresponsal poètica’ ja què acosta la poesia a tota mena de públic amb recitals, itineraris, crítiques literàries… Guillem Vallejo l’ha escampada al llarg de 15 anys a universitats, ateneus, biblioteques, escoles i instituts i en porta 12  treballant en la sensibilització en els valors humans a partir de la poesia. Eduard Miró exerceix de dinamitzador cultural i rapsode. Ha organitzat recitals poètico-musicals i des de l’escola que dirigeix reivindica i potencia la poesia. Jordi Bilbeny, per la seva banda, ha publicat diversos llibres de poesia i multitud de poemes en revistes, llibres i antologies i veu la poesia, com un camí cap a la consciència i la plenitud personal i col.lectiva. Mentre que Albert Calls ha promugut nombroses activitats literàries al llarg de més d’una vintena d’anys.

Tots ells coincidiran en aquesta segona trobada per mostrar la seva veu i la seva particular visió del món, el més proper i el més llunyà, que els envolta i els uneix.

Anuncis
  1. #1 by Laura Dalmau on Març 21, 2011 - 2:16 pm

    Gràcies per la difusió!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: