PRESENTACIO DE LA NOVEL·LA ‘CURVAS PELIGROSAS’, A CABRERA DE MAR

L’escriptora Susana Hernandez va ser a la Biblioteca Ilturo, de Cabrera de Mar, per presentar la seva nova novel·la Curvas peligrosas.

L’acte de presentació va anar a càrrec de Sílvia Tarragó, que va recordar als assistents com va conèixer la Susana i la seva relació al llarg dels anys en què va fer de llibretera a Proa Premià, quan l’escriptora hi vivia i anava sovint a comprar o encarregar llibres allà.

Tarragó va explicar com havia viscut el desenvolupament de Susana Hernández com a escriptora, des dels primers premis guanyats, les primeres obras publicades i va tenir molt bones paraules pel llibre La puta que leía a Jack Querouac, novel·la que va recomenar amb entusiasme.

Pel que fa als comentaris sobre Curvas peligrosas, Tarragó es va ajudar de la crítica que va fer Lorenzo Silva al diari El Mundo, que podeu llegir aquí: Chicas nuevas en la oficina, alhora va servir per a què l’autora expliqués els motius pels quals el reconegut escriptor va escriure l’article.

Per la seva banda, Hernández, va comentar amb els assistents a l’acte l’origen del títol, el procés d’escriptura, la seva experiència com a escriptora i més concretament de la seva irrupció en el gènere negre, entre molts d’altres aspectes relacionats tant amb aquesta novel·la com en d’anteriors i futures.

Després, es va establir un diàleg distès entre l’autora i el públic en el que es van tractar temes com la comercialització de la literatura, els procés creatiu, el gènere o la llengua.

Una trobada autor-lectors molt interessant i agradable que, a més, va estar envoltada per les excel·lents fotografies de l’exposició Dracs i colors. Maresme Modernista, que van donar un to inspirador a l’acte.

Anuncis
  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: